Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Березень » 02

З 20 лютого 2017 р. в області стартує щорічний Конкурс дитячого читання «Книгоманія - 2017».

Конкурс проводиться у чотири етапи.

Перший етап - відбірковий - до 1 березня.

Другий етап - бібліотечний - до 15 березня.

Третій (районний) етап - до 1 квітня.

Обласний етап - до 1 травня.

Вікова категорія - 6 - 7 клас.

На кожному етапі визначаються по 2 переможці - по одному з 6 -го і 7-го класів, які отримають звання «Суперчитач бібліотеки», «Суперчитач району», «Суперчитач області».

Конкурс завершується фестивалем дитячого читання «Книгоманія». який проводиться у Львові 1-3 червня 2017 р.

Детальніше про конкурс за посиланням:

http://lodb.org.ua/novyny/polozhennya-pro-oblasnyj-konkurs-dytyachogo-chytannya-knygomaniya-2017

 

Переглядів: 475 | Додав: WWWWW_W | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)

У неділю 26 лютого в бібліотеці с. Борове відбувся майстер-клас із приготування мила в домашніх умовах, який провела Крук Інна Василівна практичний психолог дитячого садочку «Берізка».

Миловаріння  дуже захопливий і цікавий процес. Мило зварене власноруч є не тільки прекрасним, яскравим, ароматним і неповторним, а й дуже корисним.

Інна Василівна поділилася своїми знаннями  про  сам процес виготовлення мила в домашніх умовах, з яких компонентів воно складається, про його різноманітне застосування. В своє мило вона добавляє натуральні інгредієнти, корисні масла (абрикосове, мигдальне, оливкове, абрикосових кісточок, масло зародків пшениці, масло Ши), які підбирає по типу шкіри.  Воно виконує  роль доглядаючого компонента -  зволожує, живить, пом’якшує, робить шкіру гладкою, ніжною і шовковистою.

Мило ручної роботи повна протилежність магазинним шматкам. Таке мило виконує не тільки основну функцію (очищення), але перш за все корисне, ще й красиве, оригінальне, кожен шматок неповторний. Він може стати відмінним подарунком для друзів і близьких.

Присутні мали можливість все це побачити, потримати в руках, адже в залі була продемонстрована прекрасна виставка робіт майстрині - мильні шедеври, подарункові мильні набори, мильні букетики, мильні слова.

Бібліотекар Світлана Іванівна теж спробувала виготовити вівсяне домашнє мило -  натуральний замінник скрабу. 

Інна Василівна вважає, що кожна жінка, повинна бути багатогранною і всебічно розвиненою, саме це робить її цікавою і особливою. Тому шукаючи себе, вона знайшла чудове хобі, яке їй до душі - миловаріння. Для неї це найкращий спосіб відволіктися від повсякденної суєти і зануритися в новий, казковий світ, в якому вона перестає бути мамою та дружиною, а стає чарівницею і феєю. Це заняття надихає її на творчість - створити щось прекрасне, незвичайне і неповторне. Результатом її  майстерності стають приємні подарунки для рідних і близьких, адже кожен шедевр створений з урахуванням смаків та уподобань того, кому призначається мильний подарунок.

Тепер миловаріння для неї є ще спосіб заробітку. Продаючи мило, вона радую не тільки себе і близьких, а й всіх інших. Дуже приємно, коли дарують такий сувенір.

Рекомендуємо для всіх бажаючих.  Вироби можна придбати зв’язавшись з майстринею за допомогою  соціальної мережі «ВКонтакті», по телефону  0500867822 – Инна Крук, спосіб пересилання «Укрпочта».

 Бібліотекар бібліотеки - філії с.Борове, Фоменко Світлана Іванівна.

... Читати далі »

Переглядів: 512 | Додав: WWWWW_W | Дата: 02.03.2017 | Коментарі (0)