Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Вересень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Вересень » 01

Я-Україна, твоя Батьківщино!                 

Сонце твоє, твої ріки й поля,                               

Я Україна і завше і нині                            

Небо твоє, твоя рідна земля!

З нагоди головних державних свят нашої країни – Дня Незалежності України та Дня Державного Прапора у селі Борове відбулося чимало заходів.

Жителі села зібрались на свято, яке розгорнулося на площі біля Будинку культури. Святково вдягнені вони радували присутніх різнобарв’ям  своїх вишиванок.

Зі святом привітав односельчан та гостей голова сільської ради Шеремет Михайло Анатолійович.

Гість з Березнівського району  учасник АТО Прядун Михайло Петрович (позивний Берег) привітав присутніх зі святом та прочитав свої вірші  «Зустріч батька й сина на передовій», «Ллється кров невинна», звучала пісня присвячена загиблим воїнам АТО «Вони прилетять Ангелами».

Святкове дійство «Україна - рідний дім, ми  пишаємося ним!», яке розпочалося  о 19.00 год і тривало до самого темна, було підготовлено працівниками клубу та бібліотеки. Звучали пісні про Україну, найменшими жителями декламувалися вірші. Був виконаний чудовий танок «Україна», який організували бібліотекар Фоменко Світлана Іванівна і художній керівник Борівського СБК Кляпко Ірина Михайлівна.  Звучали  виступи «Троїстих музик» та учасників художньої самодіяльності.  

Окрасою свята стала виставка декоративно – прикладного мистецтва, підготовлена працівниками бібліотеки. Там були представлені рушники жителів села Григорчук Юлії Михайлівні та Рябой Любов Петрівні, картини на українську тематику  Крук Інни Василівни, вишивка картин бісером і предметів Крук Янни Вікторівни, ляльки  ручної роботи в техніці “Грунтований текстиль”  і картини Панько Лесі Іванівні. Практичний психолог ДНЗ «Берізка» Крук Інна Василівна організувала виставку - продаж декоративного ручного мила.

Не обійшлося без ярмарки продажі предметів національної атрибутики, шашликів, розваг для малечі (батути, горки).  Бажаючі мали змогу зробити фото на згадку.

Слова вдячності звучали від жителів села організаторам свята.

Зміцнити, зберегти свою незалежність, збудувати міцну державу, розвинути і примножити культурні і духовні цінності - наш святий обов’язок. Отож, шануймо себе і свою гідність, і шанованими будемо іншими!

Фоменко С.І.,

бібліотекар бібліотеки – філії с.Борове

... Читати далі »

Переглядів: 442 | Додав: WWWWW_W | Дата: 01.09.2017 | Коментарі (0)