Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

23 серпня 2013 року в приміщенні Борівської ПШБ була  проведена літературна година ”Живи та міцній, наша державо”. Зі вступним  словом виступила працівник біблітеки.

До заходу була оформлена книжкова виставка «Хай світлим буде твій, Україно день».

Захід було розпочато державним гімном України. Ведучі розповідали присутнім чим живе, як розвивається наша  держава за  22 роки своєї незалежності.

Читці читалі цікаві вірші про свою батьківщину, незалежну  Україну. Розповідали про національні символи: герб, прапор, гімн України.

Присутні з цікавістю і увагою слухали інформацію, яка була представлена їм під час проведення даної літературної години.

Світлана Фоменко
Переглядів: 403 | Додав: WWWWW_W | Дата: 27.08.2013 | Коментарі (0)

Шановні користувачі!
Просимо звернути увагу на періодичні видання, які передплатила
Борівська публічно-шкільна бібліотека 
на ІІ півріччя 2013 року

Газети:
1. Новини Рокитнівщини
2. Вільне слово
3. Здоров’я і довголіття
4. Журавлик
5. Порадниця
6. Голос України
 
Журнали:
1. Позакласний час
Переглядів: 511 | Додав: WWWWW_W | Дата: 06.08.2013 | Коментарі (0)

    Дякуючи   Програми ‘’Бібліоміст’’. Бібліотекарі всієї  України  відчували безмежні можливості  використовувати  інформаційни  технології. Наші колеги  Вінничини  передали свій досвід. Бібліотека є фундаментом  освіти і самоосвіти. Вона назавжди залишається скарбницею всіх багатств людського духу, а книги кораблями думки  щоб мандрувати хвилями часу і дбайливо  нестимуть вантаж від покоління до покоління
     Для мене складовою успіху успіху Барської районної бібліотеки -
УСПІХ= віра в себе + професіоналізм + володіння технікою + ефективні навички + спілкування з громадськими організаціями  +  очікування.
     Потреба можливості шлях до досягнення мети.    
     Володіють ситуацією і інформацією у Могилів-Подільску.
      Дуже вразив   виступ  голови адміністрації району –це керівник,який жав мені зрозуміти що професійна культура - найвищий рівень професіоналізму і професійна мобільність - здатність людини змінюватись ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: WWWWW_W | Дата: 27.06.2013 | Коментарі (0)

     Компанія Panasonic та Благодійна організація «Фонд Братів Кличків» реалізують в Україні дитячий екологічний проект «ЕКО ІДЕЇ» в рамках міжнародного конкурсу «EcoPictureDiary». Метою цього конкурсу є виховання у дітей дбайливого відношення до природи, популяризація екологічної культури та розвиток відчуття причетності до вирішення екологічних проблем. У конкурсі можуть взяти участь діти молодшого та середнього шкільного віку (від 7 до 15 років включно), котрі навчаються у загальноосвітніх школах всієї України.
     Кінцевий термін подання заявок: 5 липня 2013 р. (для дітей від 7 до 11 років), 25 серпня (для дітей від 12 до 15 років)

Детальна інформація:
Переглядів: 443 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.06.2013 | Коментарі (0)

Умови проведення конкурсу «Найкращий читацький щоденник 2013 року»

 1. Загальні положення

Ці умови визначають порядок проведення конкурсу «Найкращий читацький щоденник 2013 року» (далі Конкурс).

2. Мета Конкурсу

Конкурс проводиться з метою популяризації сучасної вітчизняної книги та заохочення учнів 4-6 класів загальноосвітніх навчальних закладів до систематичного читання сучасної української літератури задля постійного підвищення культурного рівня учнів та покращення якості й ефективності процесу читання.


3. Завдання Конкурсу

Завданнями Конкурсу є:

- вироблення у дітей навичок самостійної роботи з книжкою;

- популяризація сучасної вітчизняної книжки;

 - створення умов для позитивної мотивації учнів до читання, розширення у них читацького світогляду, розвитку їхніх читацьких умінь.

4. Організація, умови та строки проведення

4.1. Організатором Конкурсу є видавництво «Грані-Т».

4.2. ... Читати далі »

Переглядів: 492 | Додав: WWWWW_W | Дата: 18.06.2013 | Коментарі (0)

     01 червня 2013 року в шкільному відділі Борівської ПШБ відбулась година спілкування  «Підлітки мають знати свої права».
     Захід проводився для учнів 6-х класів де бібліотекар школи Валентина Миколаївна ознайомила учасників з основним положенням Конвенції ООН про права дитини,формувати у них навички використання отриманих знань при розв’язанні реальних життєвих ситуацій. Після пісні ,,Дитинство моє” школярі підготували   розповіді про різні життєві ситуації. З метою поліпшення становища з охорони прав дітей України,гортаючи сторінки Конституції бібліотекар найбільше звернула увагу на другий розділ «Права,свободи та обов’язки людини і громадянина».
Валентина Єремейчук
Переглядів: 583 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

     06.05.2013 в читальному залі Борівської публічно-шкільної бібліотеки пройшов урок духовності.
     Мета:    роботи з  дітьми  полягає в тому, щоб за допомогою  духовної книги  допомогти їм зрозуміти,  яке значення в житті  кожного  з нас  має  духовність, віра в Бога. За  допомогою книги   навчити дітей любити Бога батьків, одне одного. Адже духовна книга може переродити людину зробити її кращою.
     Бібліотекар розказала учням про  Хрещення Господнє: ознайомила з п’ятою Божою заповіддю та гріхами, що її порушують виховувати любов та бережливе ставлення до своїх рідних.
Бібліотекар: Довгаль В.В.
Переглядів: 482 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.06.2013 | Коментарі (0)

     26 квітня Борівською ПШБ була проведена інформаційна година «Герой праці – Марія Савченко» приурочена 100 річчю від дня народження новатора колгоспного виробництва , двічі Героя Соціаліастичної  Праці, заслуженого працівника сільського господарства, депутата Верховної ради УРСР 2-8 скликання Марії Савченко – «Герой праці – Марія Савченко». Під час заходу присутнім розповіли про життя та працю цієї трудівниці.
     Марія Харитонівна прожила довгих 92 роки. За свою віддану працю вона отримала від держави багато нагород і відзнак.
     Також розповіли як на батьківщині цієї простої жінки вшановують пам’ять про неї, було представлено фотографію.  
Переглядів: 451 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.05.2013 | Коментарі (0)

     18 квітня 2013 року у Борівській ПШБ була проведена історична година «Життя і діяльність В.К. Липинського» до 131 річниці від дня народження видатного українського політичного діяча, історика, соціолога, публіциста, дипломата…
     Зі вступним словом виступила бібліотекар, яка розповідала присутнім про походження та ранні роки життя Вячеслава Липинського, представила фото  цього політичного діяча.
     Далі ведучі заходу розповідали присутнім про діяльність В’ячеслава  Каземировича в добу визвольних змагань 1917-1918 років, про його діяльність як посла Української держави у Відні, про роки його еміграції, про його стосунки з Павлом Скоропадським.
     Присутні з великою увагою слухали інформацію про Вячеслава Липинського,  виходця із волинського краю.
Переглядів: 521 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.05.2013 | Коментарі (0)

З 25.03.13.  Борівська ПШБ проводила тиждень дитячого читання. Відкриття тижня розпочалось на шкільній лінійці.

25.03.13. була проведена літературна вікторина «Загадки М.Дубова та Л.Куліша Зіньківа», поетів  нашого краю. У вступному слові бібліотекар познайомила присутніх коротко з біографією цих поетів. Присутні з задоволенням знайомилися з творами цих авторів і відгадували загадки. Переможці були нагороджені подарунками.

27.03.13. бібліотекою було проведено обговорення книги американського письменника Марка Твена «Пригоди Тома Сойєра». Присутні ділилися своїми враженнями від прочитаної книги, висловлювали свої думки про те, чому навчає, до чого закликає твір.

     28.03.13. відбувся літературний аукціон «Твори Шарля Перро». До заходу була підготовлена книжкова виставка творів-казок відомого французького казкаря. Зі вступним словом виступила працівник бібліотеки, яка познайомила присутніх коротко з життєвим та творчим шляхом казкаря. Під час заходу для присутніх зачитувались  уривки з казок автора, представлялися казкові речі, які діти повинні були відгадати, до яких казок вони стосуються, зачитувалися короткі запитання і давалися дітьми короткі відповіді по казках цього письменника. Переможці аукціону нагороджувалися призами.
Переглядів: 432 | Додав: WWWWW_W | Дата: 15.04.2013 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 23 24 25 26 27 28 »