Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

21 листопада жителі с.Борове святкували храмове свято-Собор Архистратига Михаїла, головного Небесного воєводи, свято села.

 

Святкування розпочалося зранку у Свято- Михайлівському храмі, куди під святковий передзвін церковних дзвонів зібралися мешканці села, паломники із сусідніх сіл та священнослужителі для спільної святкової молитви, на Божественну Літургію.

Продовжувалося святкування увечері у сільському будинку культури, де відбувся святковий концерт.

З вітальним словом до всіх присутніх у залі односельців звернувся сільський голова Шеремет Михайло Анатолійович, який з нагоди святкування Дня села нагородив грамотами та подарунками кращих працівників села у галузі медицини, освіти, культури та громадських активістів.

Село наше красиве і квітуче, але справжньою його окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, не звикли до слави, але їх щоденна праця, їх життя - то джерело людської мудрості і самовідданості. Про таких талановитих людей села односельцям було запропоновано відеопрезентацію “Народні умільці села”. Цих скромних і працьовитих людей також було відмічено подяками та подарунками.

Для всіх присутніх у залі дорослі та дитячі колективи аматорської творчості підготували цікаві і змістовні різножанрові номери. Тут були і пісні, і сценки, танцювали діти, була представлена виставка витворів ужиткового мистецтва.

Своїми виступами порадували глядачів самодіяльні артисти - місцеві школярі, вихователі і вихованці дитячого садочка «Берізка», дорослі аматори сцени.

Гарний святковий настрій односельцям створили сільські артисти, а за свої таланти отримали щирі оплески вдячних глядачів.

Не обійшлося свято і без підтримки мецената і благодійника Віктора Ничипоровича М’ялика. Працівники Борівського сільського будинку культури щиро дякують Віктору Ничипоровичу за надану фінансову допомогу для проведення свята села.

Хай Бог охороняє Вас від злого,

Хай світить сонце і колосяться жита,

Щоб Ви були щасливі і здорові

На многії, і многії літа.

В. Довгаль

Зав бібліотекою-філією с.Борове.

 

Переглядів: 387 | Додав: WWWWW_W | Дата: 24.11.2018 | Коментарі (0)

Днями в бібліотеці був проведений майстер –клас «Творимо своїми руками квіти». Заняття провела Кляпко Ольга Вікторівна.

Аби зробити таку квітку дітям, було роздано атлас стрічки різнокольорові намистинки декоративний аксесуар. Ольга Вікторівна послідовно розповіла етапи виготовлення квітки, і всі активно включились в роботу.

Кожен присутній власноруч зробив чудову квітку, яку можна використовувати як заколку для волосся.

Переглядів: 498 | Додав: WWWWW_W | Дата: 03.10.2018 | Коментарі (0)

В бібліотеці с.Борове було проведено майстер –клас «Чарівний світ кольорових пелюсток».

Під час майстер класу відвідувачі бібліотеки вчилися робити чудові квіти з різнокольорових серветок.

 

 

 

 

Переглядів: 427 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.09.2018 | Коментарі (0)

В літній період бібліотека-філії с. Борове провела ряд масових заходів для дітей.

До дня захисту дітей працівники бібліотеки спільно з працівниками СБК та дитячого садочку «Берізка» провели дитяче свято «Діти, діти, людства первоцвіт».

На святі звучали вірші, пісні, про чудову пору дитинства, виконувалися танці.

Для випускників школи проводилася віртуальна подорож, різними професіями. «Яку професію обрати». Присутніх ознайомилися з професіями архітектора, вчителя, дизайнера одягу та прикрас, тайм –брокерів та інші професії.

Діти дізналися з цієї подорожі про професії, які будуть найпопулярніші в майбутньому.

Цікаво пройшла літературна поляна «У барвах сонячного літа».

Під час заходу учасники розповідали про свої улюблені книги, читали вірші співали пісні про літо. Не обійшлося і без веселих конкурсів, переможці яких отримали подарунки.

Бібліошопінг «Казковий світ природи».

Цікавою для діток була бесіда – попередження «Безпека руху пішоходів» за допомогою мультимедійних засобів дітки переглянули пізнавальний мультик про тітоньку Сову. Діти дізналися від тітоньки Сови про правила дорожнього руху, про пішохідний перехід, світлофор, як потрібно переходити перехрестя, про регулювальника, та інші корисні поради тітоньки Сови щодо безпеки руху на дорогах.

«Любіть ромашку і тваринку». Під такою назвою проходила екологічна відео –подорож Під час заходу присутні дізналися про роль землі, про необхідність охорони природи, поглибили свої знання про рослини, і тварини занесені до червоної книги, захід виховував любов до природи і бережливого ставлення до неї

Під час літніх канікул діти відвідували бібліотеку не тільки, щоб взяти книги, а й переглянути відео, подивитися мультики пограти у різні ігри.

Тож, час проведений у бібліотеці це завжди користь, радість, пізнання, дружба та знання.

 

Переглядів: 376 | Додав: WWWWW_W | Дата: 04.09.2018 | Коментарі (0)

Напередодні головного свята країни Дня Незалежності жителі с.Борове зібрались на святкове дійство «Нині свято нашого народу. Свято України її роду». Святкові заходи розгорнулись на площі біля Будинку культури. Дрескодом свята була вишиванка, тож присутні радували різнобарв’ям своїх вишиванок.

Україна – наша рідна країна. Це та земля, де ми народились і живемо, де живуть наші батьки, де жили наші предки.

На святковому дійстві звучали вірші та пісні про Україну .

Прозвучали такі побажання

Ми віримо в майбутнє твоє Україно!

Говорять сьогодні дорослі і малі.

Боти ж в нас найкраща, бо ти в нас єдина

Немає такої, як ти на землі!!

Також наголошувалось що нині просторами України лунають рідна мова, вільні пісні, але лунають і далі постріли на Сході. Важкою дорогою йде наша держава, дорогою ціною виборює право називатися незалежною і вільною.

Віддаючи данину пам’яті героям які заради миру загинули за Україну, була присвячена пісня «Плакала калина» (сл.: Володимир Домшинський, слова: Соломія Українець.), яку присутні на заході слухали стоячи. Ця пісня –біль всіх українців за нашими вбитими синами!

В холі заходу виконаний чудовий патріотичний флешмоб «Україна У ВИШИВАНКАХ».

Окрасою свята стала виставка декоративно-прикладного мистецтва, підготовлена працівниками бібліотеки. На якій були представлені рушники жителів села Григорчук Юлії Михайлівні та Рябой Любові Петрівні, Осипчук Ганни Петрівні, Єремейчук Єви Іванівні.

Не обійшлося без ярмарки продажі предметів національної атрибутики, розваг для малечі (батути, атракціони). Бажаючі мали змогу зробити фото на згадку біля патріотичної фотозони.

Слова вдячності звучали від жителів села організатору свята художньому керівнику Борівського СБК Ірині Стельмах- Кляпко.

Світлана Фоменко.

Переглядів: 375 | Додав: WWWWW_W | Дата: 27.08.2018 | Коментарі (0)

День захисту дітей-чудове свято.

Тут стільки  сонця, радості, пісень.

Любові, щирості й  тепла багато.

І  це для нас, знаменний день.

Працівники Борівської  бібліотеки  спільно з працівниками будинку культури і  дитячого садочку “Берізка”  організували свято для дітей  с. Борове, приурочене дню захисту дітей.

Перший день літа  “Дитячий день”. Тож маємо привід порадувати своїх, дітей  з  святом дитинства. Чарівний, світлий, ні з чим незрівняний світ дитинства, країни доброти, сміху і радості, безмежного і  безтурботливого щастя, звідки усі ми родом.

На святі  звучали вірші, пісні, виконувались танці.  Все було організовано  для радості дітей.

Дитинство - це, казкова пора, коли діти-цвіт землі, майбутнє держави  огорнуті особливим  теплом  і ніжністю дорослих, батьківською  та материнською любов’ю.

Дорослі повинні захищати дітей від незгод, страждань, війни, повинні створити всі умови, щоб виросли вони здоровими, милосердними, люблячими Україну – неньку, свій рідний край.

Бажаємо усі дітям  дитинства щасливого. Хай  усіх  Вас вітає кожного дня сонечко, хай дзвенить веселий сміх. Нехай доля дарує вам лише світлі миті життя.   Усі учасники були   однією  родиною.

Дякуємо усім аматорам, батькам, діткам, що взяли участь у святі.

Біліотекар бібліотеки –філії с. Борове  Світлана Фоменко.   

Переглядів: 357 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.06.2018 | Коментарі (0)

В бібліотеці-філії с. Борове  відбулася відео –подорож спрямована на поширення культурної та історичної спадщини Кримського півострова.

Під час заходу бібліотекар коротенько розповіла присутнім про Крим, а потім діти побували у найкрасивіших місцях цього південного мальовничого куточка України.

Світлана Фоменко.

Переглядів: 450 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.05.2018 | Коментарі (0)

У бібліотеці –філії с.Борове була проведена літературна година «Без сімї та свого роду- немає нації, народу».

Під час заходу ведучі розповідали присутнім, що основною клітиною нашої нації є родина. Родина джерело продовження роду. Український народ складається з родин, малих і великих, дружніх і працьовитих. Розповідали про cім’ю, коли вона виникла, про дерево роду, основні його характеристики.

Багато хороших слів почули присутні про берегиню роду-маму - першого вчителя і друга, найближчого і вірного порадника і берегиню сімейного затишку, про голову сім’ї – батька родину.

Читалися вірші про сім’ю, родину.

Переглядів: 449 | Додав: WWWWW_W | Дата: 19.05.2018 | Коментарі (0)

В бібліотеці с. Борове було проведено майстер клас «Стильний браслет».

Діти за допомогою різнокольорових ниток і пластикових пляшок виготовляли різнокольорові прикраси-браслети.

 

 

Переглядів: 499 | Додав: WWWWW_W | Дата: 08.05.2018 | Коментарі (0)

10 квітня 2018 року в рамках відзначення Дня Конституції України розпочато Всеукраїнський конкурс плакату «Я – Україна!»

До участі у Конкурсі запрошуються учасники віком від 6 до 19 років.

Конкурс організовано з метою сприяння розвитку дитячої творчості та активізації потенціалу дітей, а також формування національно-патріотичної свідомості молоді.

Захід проводиться з ініціативи громадської організації «Волонтерський рух «Батальйон Сітка».

Роботи приймаються на електронну пошту: batalionsitka@ukr.net до 31 травня 2018 року включно.

В техніці виконання плаката обмежень немає. Журі визначає роботи у трьох вікових групах.

22 червня 2018 року переможці Конкурсу будуть урочисто нагороджені відповідними грамотами, нагородами та цінними подарунками.

За результатами Конкурсу також будуть проведені виставки плакатів учасників, організовані публікації у засобах масової інформації та соціальних мережах з відповідними коментарями про автора.

Більш детальна інформація за посиланням.

З питань партнерства звертайтеся за тел. +380-096-032-89-83

Переглядів: 388 | Додав: WWWWW_W | Дата: 20.04.2018 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 6 7 ... 27 28 »