Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Вересень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2012 » Вересень » 11 » До нас нова книга прийшла
15:00
До нас нова книга прийшла
Друзі!
Запрошуємо Вас ознайомитись з книгами, які щойно надійшли до фонду нашої бібліотеки.
Корисного Вам читання!

     Ключі від ліфта / Міла Іванцова; передм. І. Роздобудько. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2012. — 288 с.

 

     У шістнадцятирічної Олі не було вибору: її обманом заманили до закор­донного борделю та примусили торгувати власним тілом. У її співвітчизниці Лізи вибір був — і він, як виявилося, припав на того, хто прирік Олю на сексуальне рабство! Диво допомогло дівчатам утекти на батьківщину, але ключами від їхнього щастя доля розпорядилася на власний розсуд: віддала їх до рук двох молодих чоловіків, із якими подруги застрягнуть у ліфті...

     Дашвар Люко
     РАЙ.центр [Текст]: худож О. Маслов. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2010. — 272 с. : іл.

Помешкання в центрі мегаполісу, навчання в престижному виші, роман з багатієм — для провінціала то межа успішності, ніби опинитись у центрі раю! Заради цього можна поступитися принципами, сховати гордість, збрехати...

Але чи є в тому раю — у брендованому одязі, у шикарних офісах та автівках представницького класу — безгрішні душі? Бо тільки безгрішна душа зможе побачити двох вояків гетьмана Петра Дорошенка, які пробудилися через 340 років, щоб відшукати РАЙ.центр.


     Намір! [Текст] / вступ, ст. Ю. Р. Іздрика. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2010. — 272 с.
     
     Петрик П'яточкін — пересічний школяр зі славетних Мідних Буків — нічим не відрізняється від свого бездуховного оточення, крім... феноменальної пам'яті. Поступово ця незвичайна здібність змінює особистість Петра: його свідомість, уяву, волю... «Жорстокі забавки тинейджерів» уже його не цікавлять, як і весь світ людей. Він прагне більшого: розсунути межі свого сприйняття і вийти за рамки так званої дійсності.

     Декамерон. 10 українських прозаїків останніх ~є- Д28сяти років [Текст]: збірка / укладання та післямова С. Жадана. — Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімей­ного Дозвілля», 2010. — 320 с.
     Зміст авт.: С. Андрухович, А. Дереш, А. Дністро­вий, С. Жадан, І. Карпа, С. Пиркало, С. Поваляєва. Т. Прохасько, Н Сняданко, С. Ушкалов.
 
      «Декамерон» — антологія сучасної української прози, до якої увійшли нові оповідання десяти популярних вітчизняних письменни­ків. Твори, зібрані під цією обкладинкою, дають чітке уявлення про стан сьогоднішньої літератури, іноді дозволяють побачити авторів у дещо несподіваному світлі, а сама книга є яскравим свідченням про десятиліття, що минає, з його шалом, любов'ю та  ніжністю.

     Дашвар Люко
     Биті є. Макар. Книга 1 /Люко Дашвар. —Харків: Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 288 с.

     Красиве життя, про яке Макар мріяв зі студентства, йому не належить: машина службова, квартира чужа, гроші остогидлої коханки... Колись омріяний капітал штовхнув його в обійми впливової Марти — тоді він зробив свій перший крок угору... сходами, що ведуть униз. Він зрозумів це, коли закохався. Його побудоване на брехні щастя виявилося крихкішим за картковий будинок, а його план повернення втраченого загрожує занапастити ще кілька життів...

     Бора / Галина Вдовиченко ; худож. М. Долгополова. — Харків : Книжковий Клуб «Клуб Сімейного Дозвілля», 2011. — 240 с.

     Роман Бори ще не дописано, тож несподіваний подарунок — особняк у Львові — міг стати її затишною творчою лабораторією, а став притулком - «рукавичкою» для ще шістьох душ... Старе й мале, давня подруга та ди­вакуватий незнайомець, кіт і собака та, звісно ж, сама Христина Бора на наших очах стають справжньою сім'єю. Споріднені душі, відверте й щире спілкування вони знаходять, не ховаючись за вигаданими ніками й аватарками. Але на те воно й життя, аби дивувати справді неймовірними, але невіртуальними, сюрпризами. Може, варто й нам скуштувати реального життя?

     Портрет Доріана Ґрея: Роман: Для ст. шк. віку/ Пер. з англ. та прим. Р. Доценка; Вступне сло­во, підготов, комент. та навч.-метод. матеріалів О. Кабкової. — К.: Школа, 2009.- 256 с.: іл — (Шкільна хрестоматія). — Бібліогр.: с. 252—253.
 
     Один із відомих творів класика англійської літератури Оскара Вайльда (1854-1900) «Портрет Доріана Грея» справедливо вва­жається взірцем інтелектуального роману кінця XIX ст. Він міс­тить роздуми письменника про привабливість і небезпеку над­мірного замилування Красою, чуттєвістю, власним «я».
     Вишукані деталі, надзвичайно багата символіка, парадоксаль­ність сюжетних ліній та мови персонажів, елементи фантастики, блискучі афоризми — це те, завдяки чому цей твір ось уже понад століття є шедевром світової літератури.

     Кіплінг Р.
     Ріккі-Тіккі-Таві та інші: казкові історіїї : для мол. та серед, шк. віку / Редьярд Кіплінг ; пер. з англ. Л, Со- лонька та Ю. Лісняка ; іл. Л. Горошко. — К.: Національ­ний книжковий проект, 2011. — 160 с. : іл. — (Бібліотека шкільної класики).

     Із розумними та добрими, наївними та підступними героями знайомить юних читачів книжка найкращих казок відомого англійсь­кого письменника та мандрівника Редьярда Кіплінга.

     Цілком таємно: Оповідання: Для мол. та серед, шк. віку / Передм. Л. Дрофань; Іл. В. Дунаєвої. — К.: Школа, 2008. — 208 с.: іл. —

     До цього видання увійшли найкращі оповідання та новели для дітей письменника Анатолія Дрофаня (1919 -1988). Його герої пе­реживають на сторінках творів захопливі пригоди, знайомляться з великим і різноманітним світом, вчаться бачити приховане і справжнє. Динамічний, вдало побудований сюжет, у якому врахо­вується психологія дитячого сприймання, — все це робить твори цікавими і зрозумілими.
     Книга розрахована на дітей молодшого віку, їхніх батьків, шко­лярів, учителів, студентів-філологів, усіх, хто цікавиться творчі­стю А. Дрофаня.

     Пригоди Піноккіо ; казка : для мол. шк. віку / Карло Коллоді; пер. з італ. Ю. Авдєєва ; іл. В. Дунаєвої. — Вид. 2-ге, без змін. — К. : Національний книжковий проект, 2011. — 176 с. : іл. — (Бібліотека шкільної класики).

     Ця всесвітньо відома казка італійського письменника XIX століття розповідає про кумедні, а іноді й сумні, але завжди повчальні пригоди непосидючого і веселого, впертого, але доброго, плаксивого й его­їстичного, але чуйного дерев'яного чоловічка Піноккіо, який, зазнав­ши ряд життєвих випробувань, нарешті стає з дерев'яної ляльки справ­жнім хлопчиком.
Переглядів: 2468 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 3.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: