Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Лютий 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2015 » Лютий » 18 » Проект «Незамінний помічник. Мультимедійна дошка» в дії
09:08
Проект «Незамінний помічник. Мультимедійна дошка» в дії
     Завдяки проекту ПРАТ «Реноме» «Заради усмішок дітей» в публічно – шкільній бібліотеці с. Борове запроваджено нові та цікаві форм роботи. Зокрема, бібліотека має можливість забезпечувати для дітей активний відпочинок та навчати користуватися  новітніми  технологіями.
     Щопонеділка, середи та п’ятниці в дитячому садочку «Берізка» проходять цікаві та захоплюючі відео-навчання.
     Так, подорожуючи у світ загадок «Загадки для дітей», дітки  завітали до загадкового підводного царства. Здійснили подорож по лісу, відшукуючи грибочки та називаючи їх.
     В он-лайн грі «Вчимося рахувати легко» вчилися рахувати кульки, а в грі «Вчимо кольори легко і просто» вивчали кольори. Підвищену зацікавленість викликали ігри «Вчимо літери від А до Я» та «Абетка для дітей. Смачні букви».
     На одному із занять наймолодших діток ознайомлено з кольорами і величинами. Це було яскраво і захоплююче. В очах малюків не згасав вогонь цікавості. Було продемонстровано відеоролик «Чарівна галявина» - розвиваюча гра для дітей раннього віку. 
     Дітки навчалися розрізняти кольори (жовтий, зелений, червоний, синій). Вчилися лічбі за допомогою ігри у межах від 5 до 10 (додавання і віднімання) – рахували метеликів.
Використання новітніх технологій поєднується з ознайомленням з ілюстрованими книжками в паперовому вигляді, демонструються книжечки про Алфавіт, які супроводжувалась малюнками і звуковою розповіддю.
     Проведення таких навчань -  запорука гарного розвитку дитини.
Світлана Фоменко

  
Переглядів: 357 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: