Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 13 » ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ.
14:50
ТИЖДЕНЬ ДИТЯЧОГО ЧИТАННЯ.

В бібліотеці села Борове проходив тиждень дитячого читання. В рамках Тижня для користувачів бібліотеки проведено ряд цікавих та пізнавальних заходів.

Цікаво пройшла  гра- подорож «Подорож чарівною країною». До заходу була оформлена книжкова виставка  книг із загадками, казками.

Зі вступним словом виступила працівник бібліотеки.  Учасники заходу були поділені на дві команди. Для капітанів  команд був проведений конкурс капітанів.

Далі присутні брали участь у таких конкурсах, як «Чи знаєте ви казки», «Відгадай загадку», був представлений кросворд, якого діти повинні були розгадати, конкурс «Цікавий квадрат», де перед учасниками були розкладені букви, за допомогою яких  потрібно  було скласти слова, пов’язані з казками.

Також була проведена бліц- вікторина «Матінка –природа».

До заходу була оформлена виставка книг про дерева, квіти, зернові культури, і різні ягоди.

Зі вступним словом виступила працівник бібліотеки.

З присутніми  проводилася вікторина «Дерева і кущі», «У полі», «На лузі», «Квіти», «Смачні дари природи». Учасники заходу з задоволенням брали участь у вікторині, відповідали на запитання. Переможці отримали призи.

Цікаво пройшов  бібліоквест «На острові загадок», для дітей молодшого  шкільного віку.

Під час заходу для присутніх загадувалися різні загадки, які учасники повинні були відгадати. Були представлені загадки письменників нашого краю М. Дубова та Л. Куліша-Зіньківа. Присутні з задоволенням брали участь у цьому бібліоквесті.

З задоволенням  діти взяли участь у годинні спілкування «Квітка Добра». Під час заходу присутні обговорювали значення слів «Доброта», «Милосердя», «Добро», «Людяність», створювали «Квітку Добра», до якої прикріплювали пелюстки за правильно виконане завдання. Діти розповідали про свої добрі справи, які їм найбільше запам’яталися. Читалися вірші про доброту, милосердя. Розглядалися приказки та  прислів’я про добро, добрі справи, вислови відомих людей на цю тематику.

Тиждень дитячого читання був надзвичайно яскравим, захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних  вражень, додав знань, допоміг  відчути радість спілкування з книгою.

Переглядів: 364 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: