Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

До святкування Всеукраїнського дня бібліотек в книгозбірні була оформлена святкова фотозона «Бібліотека – дім твоїх друзів». Біля якої кожен книголюб мав можливість сфотографуватись, зробити святкове селфі.

 

 

 

Переглядів: 670 | Додав: WWWWW_W | Дата: 22.11.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці –філії с. Борове було проведено вечір поезії «Поетичні краєвиди нашого краю». Вечір був приурочений рівненським поетесам – ювілярам Неонілі Диб’як та Анні Войнарович –Лимич.

До заходу була оформлена книжкова виставка творів ювілярок та література про них.

Зі вступним словом виступила працівник бібліотеки.

Учасники заходу знайомили присутніх із життєвим та творчим шляхом Анни Андріївни та Неоніли Ананіївни, декламували чудові вірші відомих рівненських поетес, які із задоволенням слухали присутні на заході.

Переглядів: 264 | Додав: WWWWW_W | Дата: 22.11.2019 | Коментарі (0)

Конкурс «Краща книга Рівненщини» заснований ГО «Рівненське обласне відділення Української Бібліотечної Асоціації» (РОВ УБА) у 2009 році та Основними завданнями Конкурсу є виявлення кращих видань місцевих авторів; виховання культури читання та любові до книги серед дітей та молоді.

Основними завданнями Конкурсу є виявлення кращих видань місцевих авторів; виховання культури читання та любові до книги серед дітей та молоді.

Голосування відбувається у 2 – х номінаціях: «Краще прозове видання», «Краща поетична збірка».

Обрати своїх кандидатів на перемогу Ви можете наступним чином:

проголосувати в онлайн опитуванні: https://forms.gle/gKn6kfNpwZuDQD3CA;

заповнити анкету у нашій бібліотеці та у всіх бібліотеках району;

надіслати свої пропозиції на електронну адресу metod@libr.rv.ua, rvbiblio@gmail.com або написати власний варіант у коментарях посту.

Онлайн опитування оновлюється кожні 2 тижні!!!

Хто переможе – залежить від Вас!

Підведення підсумків конкурсу відбудеться у квітні 2020 року.

Положення про конкурс: http://libr.rv.ua/ua/read/80-polozhennya-pro-oblasnij-cshorichnij-konkurs-kracsha-kniga-rivnencshini/.

Джерело:

http://libr.rv.ua/ua/news/3119/

 

Переглядів: 386 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.08.2019 | Коментарі (0)

Працівники бібліотеки-філії с. Борове спільно з працівниками сільського будинку культури провели концерт до Дня незалежності України «Україна Єдина».

Зі святом друзі! Зичимо всім міцного здоров’я, достатку ,миру, щедрої долі, сили та наснаги в усіх справах !І нехай мрія про краще майбутнє окрилює всіх нас на нові звершення, добрі починання в ім’я соборної незалежної демократичної процвітаючої України!

Нехай лине завше тільки добра слава

Про мою країну звідусіль луна.

Розквітай же, прекрасна Україна,

Рідна земле, матінко моя

Хай лунає мова солов’їна.

Була оформлена виставка, вишивки хрестиком і занизування Дежнюк Ганни Федорівні, Козаченко Лідії Михайлівни, Шупрудько Оксани Миколаївни. Панько Олесею Іванівною та Довгаль Валентиною Володимирівною були проведені патріотичні майстер –класи.

Звучали пісні, вірші, сценка, патріотичний флешмоб.

Переглядів: 282 | Додав: WWWWW_W | Дата: 28.08.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці філії с. Борове до дня захисту дітей було проведено літературний ранок «Хай щастю дитини не буде кінця».

Під час заходу ведучі розповідали присутнім про історію заснування одного із найстаріших міжнародних свят- міжнародний день захисту дітей. Лунали гарні слова про дитинство батьків.

Діти читали вірші про мир, любов до батьків, про добро, про щасливе дитинство. Потім свято продовжувалось на вулиці, де діти мали можливість пограти в різні ігри.

Переможці отримали призи. Свято пройшло весело і цікаво.

Переглядів: 380 | Додав: WWWWW_W | Дата: 03.06.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці філії с .Борове до дня сімї була проведена літературна година «Сімя, родина, рід».

З сімї починається життя людини, в сімї відбувається формування її як громодянина. Вона є джерелом любові, поваги. Саме сім’я, як основний елемент суспільства є берегинею людських цінностей, завдяки сім’ї міцніє і розвивається держава.

Під час заходу в бібліотеці присутніх познайомили з сімейними традиціями, різних країн і народів, читалися прислів’я та вірші про сім’ю та родину. Присутні мали можлівість послухати притчі про батьків та дітей.

На завершення заходу присутні змагались у веселих конкурсах та іграх.

Переглядів: 360 | Додав: WWWWW_W | Дата: 24.05.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці- філії с. Борове було проведено літературний хепенінг «Казкова подорож країнами Європи».

До заходу була оформлена виставка казок найпопулярніших-казкарів Європи.

Під час заходу присутнім розповідали про країну, де  жив той чи інший автор, показували мультфільми за їх казками.

Також присутні мали можливість зустрітися на заході з такими казковими героями, як Кіт у чоботях, Мальвіною, героїнею казки «Горщик каші», з Червоною шапочкою, та іншими героями відомих казок.

Захід пройшов цікаво і весело.

Переглядів: 404 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.05.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці – філії с. Борове був проведений літературний ранок «У пасхальних передзвонах», який зібрав багато слухачів. Під час заходу ведучі розповідали присутнім про земне життя Ісуса Христа, Його розп’яття на хресті на Голгофі, Його воскресіння на третій день після розп’яття. Присутні із цікавістю і задоволенням слухали учасників заходу.

 

Переглядів: 356 | Додав: WWWWW_W | Дата: 07.05.2019 | Коментарі (0)

В бібліотеці -філії с .Борове пройшов тиждень дитячої книги.

В бібліотеці була продемонстрована присутнім відео презентація «З родини йде життя людини».

Метою заходу було виховання глибокого почуття любові до батьків, шанобливого ставлення до бабусі і дідуся. Сприяння розвитку умінь, доброти та взаєморозуміння в родинах. Були продемонстровані різні слайди на дану тематику, такі як «Без родини і сімї –немає щастя на  землі», «Коли родина разом, так і душа на місці» та інші.

Під час заходу присутні дізналися, що сімейні цінності формуються протягом довгого часу, та передаються з покоління в покоління, мають особливе значення для кожної людини, суспільства, держави. Родина, сім’я –це найдорожче, для кожної людини. В родині дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добру, у сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю.

Цікаво пройшов брейн –ринг «До нас у гості казка завітала». Під час заходу присутнім було запропоновано запитання по різних казках, народних, літературних. Діти з задоволенням відповідали на запитання, зачитувалися телеграми, які надіслали герої казок і діти також відгадували, герой з якої казки надіслав ту чи іншу телеграму. Переможці брей-рингу отримали подарунки.

Цікаво пройшла в бібліотеці літературна подорож «Легенди про рослини нашого краю».

Під час заходу діти розповідали присутнім легенди про різні рослини, які ростуть в лісах та луках, у садах нашого села. Легенди, з якими знайомили присутніх, зібрала і упорядкувала жителька нашого села, колишня вчителька української мови та літератури Білінська Ольга Іванівна. Діти з цікавістю слухали ці легенди.

З задоволення брали участь діти і у бібліоквесті «Загадаю –відгадай», де присутні на заході мали можливість познайомитися з загадками на різну тематику. Із задоволенням відгадували представлені їм загадки.

Переможці бібліоквесту були нагороджені призами.

5

 

Переглядів: 368 | Додав: WWWWW_W | Дата: 16.04.2019 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 27 28 »