Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Вересень » 4 » Літо в бібліотеці.
09:15
Літо в бібліотеці.

В літній період бібліотека-філії с. Борове провела ряд масових заходів для дітей.

До дня захисту дітей працівники бібліотеки спільно з працівниками СБК та дитячого садочку «Берізка» провели дитяче свято «Діти, діти, людства первоцвіт».

На святі звучали вірші, пісні, про чудову пору дитинства, виконувалися танці.

Для випускників школи проводилася віртуальна подорож, різними професіями. «Яку професію обрати». Присутніх ознайомилися з професіями архітектора, вчителя, дизайнера одягу та прикрас, тайм –брокерів та інші професії.

Діти дізналися з цієї подорожі про професії, які будуть найпопулярніші в майбутньому.

Цікаво пройшла літературна поляна «У барвах сонячного літа».

Під час заходу учасники розповідали про свої улюблені книги, читали вірші співали пісні про літо. Не обійшлося і без веселих конкурсів, переможці яких отримали подарунки.

Бібліошопінг «Казковий світ природи».

Цікавою для діток була бесіда – попередження «Безпека руху пішоходів» за допомогою мультимедійних засобів дітки переглянули пізнавальний мультик про тітоньку Сову. Діти дізналися від тітоньки Сови про правила дорожнього руху, про пішохідний перехід, світлофор, як потрібно переходити перехрестя, про регулювальника, та інші корисні поради тітоньки Сови щодо безпеки руху на дорогах.

«Любіть ромашку і тваринку». Під такою назвою проходила екологічна відео –подорож Під час заходу присутні дізналися про роль землі, про необхідність охорони природи, поглибили свої знання про рослини, і тварини занесені до червоної книги, захід виховував любов до природи і бережливого ставлення до неї

Під час літніх канікул діти відвідували бібліотеку не тільки, щоб взяти книги, а й переглянути відео, подивитися мультики пограти у різні ігри.

Тож, час проведений у бібліотеці це завжди користь, радість, пізнання, дружба та знання.

 

Переглядів: 378 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: