Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Листопад 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Листопад » 24 » Село моє - краса моя і сила.
11:03
Село моє - краса моя і сила.

21 листопада жителі с.Борове святкували храмове свято-Собор Архистратига Михаїла, головного Небесного воєводи, свято села.

 

Святкування розпочалося зранку у Свято- Михайлівському храмі, куди під святковий передзвін церковних дзвонів зібралися мешканці села, паломники із сусідніх сіл та священнослужителі для спільної святкової молитви, на Божественну Літургію.

Продовжувалося святкування увечері у сільському будинку культури, де відбувся святковий концерт.

З вітальним словом до всіх присутніх у залі односельців звернувся сільський голова Шеремет Михайло Анатолійович, який з нагоди святкування Дня села нагородив грамотами та подарунками кращих працівників села у галузі медицини, освіти, культури та громадських активістів.

Село наше красиве і квітуче, але справжньою його окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, не звикли до слави, але їх щоденна праця, їх життя - то джерело людської мудрості і самовідданості. Про таких талановитих людей села односельцям було запропоновано відеопрезентацію “Народні умільці села”. Цих скромних і працьовитих людей також було відмічено подяками та подарунками.

Для всіх присутніх у залі дорослі та дитячі колективи аматорської творчості підготували цікаві і змістовні різножанрові номери. Тут були і пісні, і сценки, танцювали діти, була представлена виставка витворів ужиткового мистецтва.

Своїми виступами порадували глядачів самодіяльні артисти - місцеві школярі, вихователі і вихованці дитячого садочка «Берізка», дорослі аматори сцени.

Гарний святковий настрій односельцям створили сільські артисти, а за свої таланти отримали щирі оплески вдячних глядачів.

Не обійшлося свято і без підтримки мецената і благодійника Віктора Ничипоровича М’ялика. Працівники Борівського сільського будинку культури щиро дякують Віктору Ничипоровичу за надану фінансову допомогу для проведення свята села.

Хай Бог охороняє Вас від злого,

Хай світить сонце і колосяться жита,

Щоб Ви були щасливі і здорові

На многії, і многії літа.

В. Довгаль

Зав бібліотекою-філією с.Борове.

 

Переглядів: 385 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: