Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Листопад 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Листопад » 27 » Святковий концерт до Дня села «Мій рідний край – моє село!».
16:52
Святковий концерт до Дня села «Мій рідний край – моє село!».

Моє село, для мене ти єдине,

Для мене найдорожче у житті:

Тут мамина солодка пісня лине,

Дитинства добрі спогади святі.

 

Найдорожче для людини – Батьківщина. Вона єдина і кожний плекає її, шанує той куточок, де народився і живе, закоханий в свої ліси та ставки.

Кожна людина завжди з великою любов’ю і душевним трепетом згадує місця, де народився, де минуло її дитинство. То родинне вогнище, маленька батьківщина кожної людини. І якщо скласти маленькі батьківщини кожного з нас – вийде велика держава Україна.

Часточка нашої Батьківщини є рідне село, де живуть найрідніші для нас люди – батьки. Тут наші будинки, наші друзі. Це найрідніше місце на землі.

Люди у нас добрі і працьовиті, які прагнуть зробити своє село, свою маленьку батьківщину гарною, зручною для життя та впорядкованою.

Люди у нас добрі і працьовиті, які прагнуть зробити своє село, свою маленьку батьківщину гарною, зручною для життя та впорядкованою.

21 листопада у День святого Михайла ми святкуємо храмове свято, День села. Увечері, в приміщенні Борівського сільського будинку культури,  для жителів та гостей села був проведений святковий концерт «Мій рідний край – моє село!».

З вітальним словом до присутніх у залі звернувся сільський голова Шеремет Михайло Анатолійович.

Святкова програма була дуже насичена та різножанрова. Дорослі та дитячі колективи аматорської творчості підготували цікаві і змістовні номери. Тут були і пісні, і танці, і сценки, і декламування віршів… Гарний святковий настрій односельцям створили сільські артисти, а за свої таланти отримали щирі оплески вдячних глядачів.

Наше село Борове красиве і квітуче, і назва у нього наймиліша. Але все ж справжньою його окрасою є люди. Ми бачимо їх щодня, вони живуть поруч, вони скромні і працьовиті. Вони «Таланти нашого села».

Працівники бібліотеки підготували та продемонстрували на головному святі села ряд відео-роликів, які звеличують талановитих, умілих, працьовитих… жителів села. Це: «Талант дарую людям» - Панько Олеся Іванівна; «Людина своєї справи» - Дежнюк Василь Якович; «Майстриня вишивки хрестиком. Ткацтва» - Дежнюк Ганна Федорівна; «Майстриня вишивки хрестиком занизування» - Козаченко Лідія Михайлівна; «Майстриня з виготовлення сирів» - Ібрагимова Алла Петрівна.

Бібліотекар с.Борове Фоменко. С .І.

Переглядів: 344 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: