Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Квітень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2019 » Квітень » 16 » Тиждень дитячої книги.
14:36
Тиждень дитячої книги.

В бібліотеці -філії с .Борове пройшов тиждень дитячої книги.

В бібліотеці була продемонстрована присутнім відео презентація «З родини йде життя людини».

Метою заходу було виховання глибокого почуття любові до батьків, шанобливого ставлення до бабусі і дідуся. Сприяння розвитку умінь, доброти та взаєморозуміння в родинах. Були продемонстровані різні слайди на дану тематику, такі як «Без родини і сімї –немає щастя на  землі», «Коли родина разом, так і душа на місці» та інші.

Під час заходу присутні дізналися, що сімейні цінності формуються протягом довгого часу, та передаються з покоління в покоління, мають особливе значення для кожної людини, суспільства, держави. Родина, сім’я –це найдорожче, для кожної людини. В родині дитина робить свої перші кроки, звідси вона виходить у широкий світ. У сім’ї вона навчається любові і добру, у сім’ї вона вчиться шанувати свій рід, свою землю.

Цікаво пройшов брейн –ринг «До нас у гості казка завітала». Під час заходу присутнім було запропоновано запитання по різних казках, народних, літературних. Діти з задоволенням відповідали на запитання, зачитувалися телеграми, які надіслали герої казок і діти також відгадували, герой з якої казки надіслав ту чи іншу телеграму. Переможці брей-рингу отримали подарунки.

Цікаво пройшла в бібліотеці літературна подорож «Легенди про рослини нашого краю».

Під час заходу діти розповідали присутнім легенди про різні рослини, які ростуть в лісах та луках, у садах нашого села. Легенди, з якими знайомили присутніх, зібрала і упорядкувала жителька нашого села, колишня вчителька української мови та літератури Білінська Ольга Іванівна. Діти з цікавістю слухали ці легенди.

З задоволення брали участь діти і у бібліоквесті «Загадаю –відгадай», де присутні на заході мали можливість познайомитися з загадками на різну тематику. Із задоволенням відгадували представлені їм загадки.

Переможці бібліоквесту були нагороджені призами.

5

 

Переглядів: 372 | Додав: WWWWW_W | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: