Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2018 » Квітень » 17

У бібліотеці с.Борове проводився тиждень дитячого читання.

Під час тижня проводилися різні заходи, такі як бібліошопінг «І знову у мандри запрошує книга», де королева книга запрошує присутніх в подорож по улюбленим книгам. Під час літературної години «Країна казкова – країна книжкова» учасники в костюмах героїв розповідали присутнім ту казку, в якого казкового героя вони були вдягнуті.

Також проводився конкурс ілюстрацій до улюблених книг, журі оцінювало ілюстрації і переможці нагороджувалися призами.

Цікаво проходила інтелектуальна гра «Бібліотечний ерудит».

Під час заходу бібліотекар розповідала присутнім про значення слів «ерудит», «ерудиція». Протягом гри проводилося декілька конкурсів, в яких брали участь всі бажаючі.

Під час конкурсу «Літературна дуель» бібліотекар називала твір, а діти повинні були назвати автора. З задоволенням присутні брали участь у конкурсі «Я – Шерлок Хомс» під час якого учасник повинен був відкрити пакунок, уважно прочитати, завдання та швидко відповісти .Окрім героя, якому належить речі потрібно було назвати автора та назву твору. Протягом конкурсу «Літературний «пінг – понг» бібліотекар називала літературного героя, а діти по черзі називали його пару.

Конкурс «Книжкове новосілля» вимагав від учасників поселити нову книгу у квартиру згідно з ордером, який їй було видано, тобто розставити книги за шифрами. Захід пройшов весело і цікаво Переможці отримали призи.

Бібліопікнік «Подорожуємо разом з Андерсеном» зібрав чимало шанувальників казок цього відомого казкаря .Захід ще й приурочений річниці з дня народження Г.Х. Андерсена. До заходу була оформлена книжкова виставка казок цього автора. Коротенько присутнім розповідали про життя казкаря, проводилася вікторина по його творах. Діти з задоволенням брали участь у конкурсах  «Відгадай казку і героя», «Бюро знахідок», бліц-конкурсі «Коротке запитання – коротка відповідь». Переможці отримали призи.

Переглядів: 366 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.04.2018 | Коментарі (0)