Бібліотека-філія                      с.Борове

Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Оцініть наш сайт
Всього відповідей: 218
Друзі сайту






Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » Архів матеріалів

Шановні користувачі!

Запрошуємо Вас взяти участь у 
анкетуванні на визначення Кращої книги Рівненщини - 2012.

Анкетування проходить в рамках обласного щорічного конкурсу «Краща книга Рівненщини», що реалізується в рамках обласної Програми підтримки національного книговидання, популяризації української книги та сприяння книгоросповсюдженню в Рівненській області на 2009-2013 
роки.
     Участь в конкурсі беруть книги, які вийшли друком впродовж 5-ти останніх років.

Номінації конкурсу:
Переглядів: 957 | Додав: WWWWW_W | Дата: 12.12.2012 | Коментарі (0)

     5 грудня 2012 року бібліотекар шкільного відділу провела з учнями 7-х класів вікторину «Чи обізнаний ти з Конвенцією ООН про права дитини». За мету було поставлено виявити яким є рівень знань школярів щодо законодавства України про права дитини. Запитання вікторини отримали всі бажаючі учні. Вікторина розпочалася вступним словом бібліотекаря де повідомлялося про розгляд конкретних правових питань, що стосується неповнолітніх в нашій країні. Семикласники були активними і жваво відповідали на запитання. Найкраще відповідав Єремейчук Іван, якого визначили найкращим правознавцем.
Підготувала Валентина Єремейчук
Переглядів: 496 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

Бібліотека здійснює інформаційну діяльність в двох напрямках:

         - інформаційне забезпечення Борівської сільської ради;

         - інформаційне забезпечення громадян села.

Бібліотекарі виконують тематичні запити в пошуку інформації в Інтернеті, надає відповідні послуги користувачам починаючи з органів влади і закінчуючи побутовими турботами громадян села. Також в бібліотеці надаються консультації у пошуку інформації про діяльність органів державної влади, місцевого самоврядування.

Інформаційно-бібліографічне обслуговування проводиться з різними категоріями користувачів. Це і огляди інформаційних матеріалів, інформаційні години, експрес-інформації. В бібліотеці оформлена виставка «Права людини в Україні». З учнями 10-х класів була проведена година спілкування «Правове виховання молоді». Для користувачів оформлений інформаційний стенд «Бібліотека Інформує». Бібліотека допомагає зареєструватись жителям села для отримання вкладів Ощадбанку.

Підготувала Світлана Фоменко
Переглядів: 521 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

     Бібліотекар шкільного відділу разом з психологом школи провели виховний захід «Твої порадники у виборі професій» для учнів 10-х класів. Учні готувалися заздалегідь. Була підібрана література про різні професії, також займалися пошуком інформації в інтернет-центрі бібліотеки. Приймак Едуард та Антикало Людмила підготували доповіді-виступи про різні види професій. Знайомство професій проводилось у формі ігрових ситуацій. Цікавою і своєрідною формою в «Подорожі» по професіях пройшла за допомогою книг під назвою «Подорож мій завтрашній день». В кінці заходу Єремейчук В.М. провела огляд літератури «Ким бути ?».
Підготувала Валентина Єремейчук


Переглядів: 497 | Додав: WWWWW_W | Дата: 11.12.2012 | Коментарі (0)

     Друзі, у фонд нашої бібліотеки надійшов 27 номер інформаційного бюлетеня для людей з особливими потребами "Інва.net", який підготовлений Рівненською державною обласною бібліотекою.

     Для Вас зібрана цікава та корисна інформація  у рубриках «Сторінка лікаря», «Нетрадиційні методи лікування», «Право», «Служба зайнятості», «Громадські організації», «Нам пишуть», «Повір у себе», «Творчість», «Бібліотека на допомогу людям з інвалідністю», «Панорама подій», «Спорт», «Цікаво знати», «Сторінка для дітей», «Дошка оголошень» .

            Повна електронна версія бюлетеня на сайті: http://libr.rv.ua/

Відкрийте для себе корисну інформацію у бюлетені "Інва.net"
(№ 27).
Переглядів: 507 | Додав: WWWWW_W | Дата: 05.12.2012 | Коментарі (0)

У 2013 році зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень учнів триватиме з 3 до 27 червня. Реєстрація на ЗНО розпочнеться 4 січня та триватиме до 5 березня 2013 року. У Міністерстві освіти підписано наказ, яким затверджено календарний план підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України в 2013 році. У відповідності з графіком проведення ЗНО-2013, першим предметом тестування стане хімія, тестування з цього навчального предмета відбудеться 3 червня.

Обов’язкове тестування з української мови і літератури, враховуючи кількість випускників у наступному році, буде проведено у дві сесії протягом двох днів - 5 та 6 червня 2013 року. 8 червня буде проведено тестування з іноземних мов (англійської, німецької, іспанської, французької), а 10 червня з російської мови. 12 та 13 червня буде проведено ЗНО з математики, що відбудеться також у дві сесії.15 червня абітурієнти матимуть можливість скласти тест з географії, а 17 червня відбудеться незалежне оцінювання з всесвітньої історії. Традиційно у дві сесії буде проведено також ЗНО з історії України, тестування абітурієнтів з цього предмета відбудеться 19 та 20 червня 2013 року. Завершуватимуть основну сесію ЗНО-2013 фізика, біологія та світова література, тестування абітурієнтів з цих навчальних предметів буде проведено 22, 25 та 27 червня відповідно. Додаткову сесію ЗНО, ... Читати далі »

Переглядів: 505 | Додав: WWWWW_W | Дата: 23.11.2012 | Коментарі (0)

У Борівській публічно-шкільній бібліотеці з відкриттям Інтернет-центру створені нові можливості для читачів, зростає відвідування.

Саме дякуючи «Бібліомосту» зростає імідж бібліотеки – це запорука успішної діяльності. Це своєчасно і актуально.

Рік співпраці надав ще один крок до того щоб бібліотека мала позитивний вплив на громаду, відвідувачі опановують  новітні технології, щоби активно взаємодіяти з навколишнім світом.

Жителів села вразила новизна послуг які надає бібліотека, наприклад за допомогою бібліотечних працівників користувачі центру мали змогу реєстрації вкладників «Ощадбанку» для отримання втрачених коштів, проводились індивідуальні та групові тренінги, пошук потрібної інформації на різноманітну тематику, здійснюється e-mail розсилка інформації та багато іншого.

Підготувала Світлана Фоменко
Переглядів: 696 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

     25 жовтня в Борівській ПШБ було проведено ранок-гру «Фрукти й овочі у нас – вірні друзі повсякчас».
     Вступним словом бібліотекар розпочала захід, який було організовано для читачів молодшого шкільного віку.
     До заходу була оформлена книжкова виставка «Українська кухня» та виставка – композиція фруктів та овочів «Щедрість рідної землі».
Під час заходу ведуча розповідала присутнім про найпопулярніші фрукти і овочі, з якої країни вони прийшли до нас. Загадувалися загадки на дану тематику.
     В кінці заходу переможці конкурсу загадок нагороджувалися подарунками.
Підготувала Світлана Фоменко
Переглядів: 554 | Додав: WWWWW_W | Дата: 30.10.2012 | Коментарі (0)

     12 жовтня 2012 року бібліотекарем шкільного відділу Борівської публічно-шкільної бібліотеки був проведений літературний ранок "Книга вчить – як на світі жить, для читачів молодшого шкільного віку.
     Розпочала захід працівник бібліотеки, яка розповіла дітям про народження книги. Протягом заходу ведучі розповідали присутнім про бібліотеку, про книги. Читці читали вірші і співали пісні про книгу. Королева книга (роль якої виконувала Юлія Осипчук) провела конкурс загадок  на дану тематику. В кінці заходу нагороджувалися переможці конкурсу загадок.
     Також в кінці заходу за підсумками аналізу читацьких формулярів серед читачів 2-5 класів, самі активні читачі (які на літніх канікулах найбільше відвідували бібліотеку) були нагороджені грамотами та подарунками. Присутні з цікавістю слухали даний масовий захід.
Підготувала Валентина Єремейчук
Переглядів: 541 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.10.2012 | Коментарі (0)

     05.10.2012 року у бібліотеці шкільного відділу Борівської ПШБ проведено ерудит-лото "Сторінками улюблених книжок
     Конкурс проводився з учнями трьох класів: 6-А, 6-Б, 7 кл. Усі класи представили найкращих читачів на цю гру. Діти поділилися на чотири команди і зайняли чотири ігрових столи. Конкурс розпочали з розминки і проводилась гра "Несенітниця, де на листочках заздалегідь були підготовленні запитання.
     Ерудит-лото проходило за такими номінаціями:
 -  математична загадка;
 - народознавство;
 - природознавствo;
- музика.
     На півфіналі провели конкурс на найкращий вірш. 
     В фіналі пе ... Читати далі »
Переглядів: 664 | Додав: WWWWW_W | Дата: 17.10.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 25 26 27 28 »